CORONAVIRUS UPDATE 

Oproep NOC*NSF 

NOC*NSF adviseert haar leden om alle clubbijeenkomsten tot en met 31 maart af te gelasten. Gelet op de maatregelen in verband met het Corona-virus volgen wij de oproep van RIVM en NOC*NSF om alle clubbijeenkomsten, waaronder ook wedstrijden, tot en met 31 maart af te gelasten.

Het bericht van NOC*NSF kunt u hier vinden.

Wij adviseren alle hengelsportverenigingen deze maatregelen over te nemen.

Onze maatregelen
Ook wij ontkomen er niet aan om maatregelen te nemen op kantoor naar aanleiding van het Corona-virus. Wij volgen hierin de lijn en instructies van de overheid, RIVM en NOC*NSF.

Ons kantoor zal “open” blijven. We zijn per mail en telefoon goed bereikbaar.
Als u langs wilt komen, maak dan vooraf een afspraak, aangezien we zo veel mogelijk thuis werken.

Verder zijn al onze bijeenkomsten en evenementen(vooralsnog) tot 1 april geannuleerd. Besprekingen en vergaderingen doen we bij voorkeur telefonisch met het oog op uw en onze gezondheid.

Ons team zal ook in deze omstandigheden de dienstverlening zo optimaal mogelijk blijven invullen. Uiteraard hopen we dat bovenstaande maatregelen van korte duur zijn en dat we vooral met z’n allen gezond blijven.

Vragen 
Als u vragen heeft over bijvoorbeeld een bijeenkomst of activiteit die in deze periode gepland staat, dan kunt u ons bereiken via info@smwn.nl of rechtstreeks bij één van onze medewerkers.

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

Translate »