Data bekend commissies

Van de witviscommissie:
Op de pagina van de witviscommissie welke dit jaar bestaat uit andere personen dan vorig jaar, kunt u de data zien van alle wedstrijden; ook de agenda van dag- en nachtmarathon staan daar.

Bent u lid en wilt u meedoen? Geef u dan op bij de witviscommissie.


Van de karpercommissie:
Het nieuwe jaar is begonnen en ik ben benieuwd hoe de vangsten zullen zijn in de vesting. Wel zou ik alle vissers willen vragen die karpers vangen dit bij ons te melden, zodat wij een goed beeld hebben wat er in de vesting zwemt. Wij zullen de vangsten vertrouwelijk houden en zullen uiteraard uw stekken respecteren. Verder hoop ik erop dat iedereen netjes met elkaars voerstekken omgaat, probeer onderling te overleggen waar iemand bezig is.

Wedstrijd 2019
In 2018 probeerden wij voor de tweede maal een wedstrijd te organiseren. Helaas was het animo voor deze editie vrij laag. Wij hebben besloten om in 2019 alsnog een tweede keer de succesvolle eerste editie een vervolg te geven. De details zijn nog niet helemaal bekend, maar wat wij wel weten is dat het zal plaatsvinden in september met als locatie natuurlijk onze schitterende vesting. Houd onze website in de gaten voor verdere details van deze editie.

Tot aan de waterkant,
Paul Nagtegaal

 


Van de vliegviscommissie:
Wist u trouwens dat wij een vliegviscommissie hebben? Deze heeft een geheel eigen e-mailadres, net zoals alle andere commissies van deze vereniging. Hun e-mailadres is: vliegviscommissie@hsvnb.nl

Deze vliegviscommissie organiseert begin juni 2019 een weekend in Duitsland. Meer info komt hopelijk op de website te staan. Mocht u er vanaf heden niets over lezen, dan gaat het helaas niet door.

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

Translate »