Karperwedstrijd september 2017

Op 1-2-3 september hebben wij van de Karper Commissie een karper wedstrijd gehouden in onze eigen verenigingswater de Naarden Vesting. Er zijn legio wedstrijden geweest in ons verenigingswater maar deze wedstrijd was volgens een heel ander concept.

Karperwedstrijd september 2017 Karperwedstrijd september 2017

Iedereen mocht zelf kiezen waar die in de Naarden Vesting wilde zitten, en wij hebben de deelnemers de gelegenheid gegeven om 1 week van te voren de stek voor te bereiden, voorvoeren etc. Dit was een zeer groot succes. Er zijn in dit weekend 17 zeer mooie vissen gevangen, waarbij de zwaarste 17 kilo was, en de lichtste woog 4 kilo. Dit was een zeer goed resultaat voor de Naarden Vesting.

Van de 8 koppels hebben er 5 koppels gevangen, hierbij het overzicht.

Karperwedstrijd september 2017Kras en Bever: 2 Schub karpers en 1 spiegel karper met een totaal gewicht van 33,8 kilo hiermee behaalde zij de prijs voor de grootste vis (Oma).

Joop en Michael: 6 schub karpers en 2 spiegels. Met een totaal gewicht van 61,8 Kilo hiermee behaalde ze de prijs van het meeste aantal kilo karper.

Michiel: 1 schub karper van 5 kilo. Doordat er maar 1 prijs per koppel gewonnen kan worden, heeft Michiel deze prijs gewonnen doordat hij na Joop en Michael de snelste vis had.

Joey en Gui: 2 schub karpers en 2 spiegel karpers met een totaal gewicht van 20,3 kilo.

Jesse en Youri:1 schub karper van 7 kilo.Karperwedstrijd september 2017

Overige foto’s kan je hier bekijken: KLIK HIER

Dankzij Gerard & Heleen van Hengelsport het Gooi had iedereen een prijs. Wij willen hun bij deze ook bedanken voor het mede mogelijk maken van de goed gevulde prijzentafel. Wij willen HSV Naarden-Bussum bedanken voor het mogelijk maken van de prijzen bokalen.

Wij van de Karper commissie hebben het erg naar ons zin gehad. Ondanks het slaapgebrek was het erg leuk om onze eerste wedstrijd te kunnen organiseren. Wij hebben gelachen, lessen geleerd en hopen zeker in het volgend jaar 1 (of meerdere) wedstrijden te mogen organiseren.

Voor dit jaar hebben wij nog 1 evenement op de agenda. Eind oktober hebben wij nog de schoonmaak dag. Hierbij willen wij het zwerf vuil uit de Naarden Vesting halen. Net als vorig jaar waarbij we 40 kilo aan zwerfvuil hebben kunnen verwijderen.

Misschien tot dan.

Met vriendelijke groet,

Eric Jaegers & Coen Verkerk.

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

Translate ยป