Wie zijn wij

Mijn naam is Eric Jägers, ben 27 lentes jong en woonachtig in Bussum. wie zijn wij
Ik ben begonnen met vissen zoals zo velen door zijn ouders. Samen aan de waterkant beginnen met de eerste voorntjes vangen, wat al snel overging naar baarsjes “plukken” bij de bruggen van de Naarden Vesting en het vissen op snoek in het (toen mocht het nog) meertje van vlek.

Naarmate ik ouder werd ben ik mij gaan interesseren in de karpervisserij, en bevis nu de wateren in Naarden en de omgeving.
Ik wil samen met mijn collega commissie leden dit ook voor jullie interessant maken door activiteiten te gaan organiseren, waarbij we van elkaar kunnen leren. En samen van onze mooie hobby kunnen genieten.


Mijn naam is Coen Verkerk, ik ben 36 jaren jong en woonachtend in Huizen. In deze gemeente vis ik al vanaf mijn 7e levensjaar en met name op karper. Het vissen is mij met de paplepel ingegoten.
Elke zaterdagmorgen met dichtgeknepen slaap oogjes en het hengeltje aan mijn fietsframe vastgeknoopt, samen met Pa op de fiets naar Naarden was normaal.
Ik vis nu eigenlijk alleen nog op karper en steek hier veel energie en tijd in.

Ik vind het erg leuk dat ik enige tijd geleden werd gevraagd door Coen Hansen (algemeen bestuurslid HSV Naarden-Bussum) om ideeën uit te wisselen over een karpercommissie samen met Björn en Eric. Ik was meteen voorstander.
Op deze manier kunnen we een steentje bijdragen aan de belangen van de vissers binnen de vereniging en de kwaliteit en kwantiteit van het vissen op karper binnen onze verenigingswateren.

Veel visplezier en misschien tot aan de waterkant,
Coen Verkerk.


Even voorstellen!
Mijn naam is Bjorn Udink en ben 30 jaar. Samen met mijn vriendin en dochtertje ben ik woonachtig in Bussum.
Ooit is het voor mij allemaal begonnen in de Naarden Vesting. Mijn opa en oma woonde op steenworp afstand van deze prachtige plek met al het mooie (vis)water. Zo vaak als ik kon ging ik daar logeren om daardoor maar zoveel mogelijk hier te kunnen vissen.
Zoals bij velen van jullie begon het allemaal kleinschalig met een vast hengeltje een tuigje en een plukje brood, om daarmee zoveel mogelijk voortjes te vangen. Naderhand kwamen de snoeken in beeld maar na de vangst van mijn eerste karper is het echt omgeslagen. Het karpervissen is voor mij een niet weg te denken hobby geworden waar ik veel plezier en rust in kan vinden.

wie zijn wijMijn toetreding tot de karpercommissie geeft voor mij iets extra’s binnen mijn hobby. Graag wil ik samen met de andere leden van de karpercommissie er zijn voor de mede karpervissers van onze vereniging. Het steunen en enthousiast maken van de jeugd staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Ook gaan wij ons bezig houden met de uitzettingen wat mij in ieder geval erg aanspreekt.

Volgend jaar zullen jullie meer van ons gaan horen. Er liggen zeker al wat leuke plannen op tafel!
Hopelijk tot snel.
Tight lines!