Wie zijn wij

Mijn naam is Eric Jägers, ben 27 lentes jong en woonachtig in Bussum. wie zijn wij
Ik ben begonnen met vissen zoals zo velen door zijn ouders. Samen aan de waterkant beginnen met de eerste voorntjes vangen, wat al snel overging naar baarsjes “plukken” bij de bruggen van de Naarden Vesting en het vissen op snoek in het (toen mocht het nog) meertje van vlek.

Naarmate ik ouder werd ben ik mij gaan interesseren in de karpervisserij, en bevis nu de wateren in Naarden en de omgeving.
Ik wil samen met mijn collega commissie leden dit ook voor jullie interessant maken door activiteiten te gaan organiseren, waarbij we van elkaar kunnen leren. En samen van onze mooie hobby kunnen genieten.


Mijn naam is Coen Verkerk, ik ben 36 jaren jong en woonachtend in Huizen. In deze gemeente vis ik al vanaf mijn 7e levensjaar en met name op karper. Het vissen is mij met de paplepel ingegoten.
Elke zaterdagmorgen met dichtgeknepen slaap oogjes en het hengeltje aan mijn fietsframe vastgeknoopt, samen met Pa op de fiets naar Naarden was normaal.
Ik vis nu eigenlijk alleen nog op karper en steek hier veel energie en tijd in.

Ik vind het erg leuk dat ik enige tijd geleden werd gevraagd door Coen Hansen (algemeen bestuurslid HSV Naarden-Bussum) om ideeën uit te wisselen over een karpercommissie samen met Björn en Eric. Ik was meteen voorstander.
Op deze manier kunnen we een steentje bijdragen aan de belangen van de vissers binnen de vereniging en de kwaliteit en kwantiteit van het vissen op karper binnen onze verenigingswateren.

Veel visplezier en misschien tot aan de waterkant,
Coen Verkerk.


Even voorstellen!
Mijn naam is Jonathan Tunderman. Ik ben 35 jaar, geboren en opgegroeid in Amsterdam, Watergraafsmeer. Als kleine jongen van 6 jaar oud begon mijn passie en liefde voor het vissen. Van mijn oude buurman (een fanatieke visser) kreeg ik mijn eerste bamboestok die hij zelf voor mij gebouwd had. Vol trots en overgave stond ik uren aan de waterkant en was niet meer weg te slaan. Vrij snel kwam ik erachter door oudere jongens uit de buurt dat de sloten waar ik viste redelijk vol zaten met karper(tjes) die er tot de dag van vandaag nog steeds zwemmen. Het duurde uiteraard niet lang voordat ik mijn eerste werphengel had met molen. De eerste karpers lagen al snel op de kant. Als ik moet beschrijven waar mijn doorgeslagen hobby voor het karpervissen tot stand is gekomen is het toch wel hier. De slootjes in Amsterdam-Oost.

Toen ik een jaar of 11 was verhuisde mijn ouders, broer en ik richting Bussum.
Vrijwel direct ging ik met mijn hengels op pad en leerde ik de wateren in de omgeving kennen met in het bijzonder Naarden Vesting! Ik heb hier in de afgelopen 8 jaar fanatiek op karper gevist en ben een hoop over dit water te weten gekomen. Erg leerzaam omdat het niet bepaald een makkelijk water is. De meeste karpers die ik in de Vesting gevangen heb, en dat zijn er aardig wat, zijn plaatjes van beesten!

Het karperbestand in de Vesting gaat naar mijn mening nog veel bewijzen in de toekomst!

wie zijn wij