AWHB-HSV Naarden-Bussum

Zondag 22 oktober hebben de witvissers van onze vereniging een koppelwedstrijd gevist tegen de Algemene Weesper Hengelaarsbond aan het Amsterdam-Rijnkanaal op het parcours bij het Velterslaantje bij Abcoude.

Om 07.00 uur vertrokken in een lange stoet via een mooie route, Naarden, Hilversumse Meent, ’s Graveland, Ankeveen, Nederhorst den Berg en Loenersloot. Om 07.35 uur aanwezig en het was niet al te best weer, want het heeft geregend tot 11.00 uur. Wij hadden voor deze wedstrijd 10 koppels en AWHB kwam opdagen met 8 koppels.

AWHB-HSV Naarden-Bussum AWHB-HSV Naarden-Bussum AWHB-HSV Naarden-Bussum

Voor de beste drie koppels waren bekers beschikbaar gesteld door Gerard en Helen Klomp van Hengelsport Het Gooi en ook de wisselbeker was door hun geschonken. Helaas waren niet alleen de weergoden ons vandaag slecht gesteld, ook de vis wilde niet echt mee werken. Er werd door de 18 koppels nog geen 19 kilo vis gevangen en dat is wel erg weinig voor het ARK. Winnaars van deze wedstrijd werd het koppel Broere/Ravensteijn van AWHB, 2e waren Groen/van der Ploeg en als 3e eindigde het koppel Klomp/Baars, beide van Naarden-Bussum.

AWHB-HSV Naarden-Bussum

Helaas kwamen we (HSV Naarden-Bussum) een paar honderd gram tekort om de wisselbeker mee te nemen. De prijsuitreiking in Manege Bleijenberg was prima verzorgd door de wedstrijdcommissie van AWHB.
Er was voor iedereen een consumptie en ook werden we getrakteerd op een overheerlijke bittergarnituur en een schaal met diverse soorten worst.

Ondanks het slechte weer en vangsten, was het een prima dag en volgend jaar is de return in de Vesting van Naarden. Hopelijk kunnen wij dan de wisselbeker in Naarden houden.

P.S. Voor de wisselbeker werden de beste 5 resultaten van elke vereniging opgeteld.
De complete uitslag vind je hier:
AWHB-HSV Naarden-Bussum

Foto’s zijn gemaakt door: M. Gentenaar en zijn uiteraard groter te bekijken als je er op klikt.

Bouke van der Ploeg.

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

Translate »