1e competitiewedstrijd 2016

1ste competitiewedstrijd
1e competitiewedstrijd 2016Zondag 10 april is de witviscompetitie weer gestart in de Naarden-Vesting. Na een lange winterstop voor velen is het nieuwe visseizoen weer aangebroken. Door het nieuwe verzamelpunt bij de Abri was er wat onduidelijkheid en stond er een klein groepje bij het speeltuintje. Uiteindelijk is iedereen bij de Abri terecht gekomen.

Na een kort welkomstwoord van Gert-Jan Rebel zijn de 3 nieuwe competitievissers voorgesteld. Helen Klomp, Gerard Klomp en Floris Bos zullen dit seizoen (en hopelijk nog vele seizoenen daarna) mee vissen. Na het welkomstwoord kon er begonnen worden met het loten van de stekken.
Net zoals vorig jaar kan er gekozen worden tussen de binnen-vesting en buiten-vesting. De weersomstandigheden waren goed voor begin april. Zonnige periodes waarin de temperatuur behaaglijk was, afgewisseld met een frisse wind als de zon even achter de wolken verdween. 1e competitiewedstrijd 2016

Zelf heb ik stek nummer 17 geloot. Voor het vissen met de feederhengel was dit een lastige stek door de bomen achter mij. Daarom heb ik ook de vaste stok opgetuigd. Na 2 uur vissen ving ik de eerste (kleine)brasem met de feeder. Helaas bleef het hierna weer 1,5 uur stil, waarna de tweede (grote) brasem mijn aas niet kon weerstaan.
In totaal deden er vandaag 12 vissers mee en is er bij elkaar een nette 38,7 kilo aan witvis gevangen. Floris bos heeft met 8,8 kilo de meeste vis gevangen. De overige vangsten zijn in de uitslag terug te vinden.

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

Translate »