2de competitiewedstrijd

Zondag 23 april is de 2de competitiewedstrijd gevist. Het weer was helaas een stuk minder dan de eerste wedstrijd. Het was grillig, koud met een paar buien en lichte hagel, maar tussendoor scheen nog wel de zon. Helaas zaten er weer karper vissers op het wedstrijdparcours. Zij waren ook deze keer bereid om te vertrekken. Richard en Bouke moesten vandaag met z’n tweeën de kantnummers plaatsen, want Eddie had een lekke band en moest wachten op hulp van de ANWB.

Ondanks het weer waren er 18 vissers komen opdagen. Om 06:45 werd er gestart met loten aan de Abri. De hele binnenvesting zat vol en een aantal zaten in de buitenvesting. Ook nu verliep de loting lekker vlot en was iedereen voor 07.00 uur op weg naar zijn plek.

Er is net zoveel kilo vis gevangen als de 1ste wedstrijd. Echter waren de vangsten vandaag minder verdeeld. Berend Kwarten stak er met kop en schouders boven uit en wist op de “takkenstek” 29,31 kilo bij elkaar te vissen, waaronder een schitterende zeelt. Hierdoor heeft hij meteen een hele mooi voorsprong opgebouwd in het tussenklassement.

Door de andere 17 vissers werd er 52,48 kilo gevangen. De meeste vissers vingen tussen de 3 en 6 kilo. Helaas hebben er 6 vissers niets gevangen en zijn er een paar iets eerder vertrokken. Hopelijk gaan de temperaturen de komende dagen omhoog, zodat bij de volgende wedstrijd op zondag 7 mei de vangsten een stuk beter zullen worden.

De vissers uit Almere dienen er rekening mee te houden dat de verbindingsboog bij knooppunt Muiderberg van de A6 naar de A1, richting Naarden is afgesloten van: 28 april tot en met 29 mei. De 3de en 4de wedstrijd zullen zij moeten omrijden of de afslag Muiderberg op de A6 nemen en dan door het Naarderbos naar de Abri.

De witviscommissie.
(foto’s zijn aanklikbaar, stand is hier te vinden: KLIK Het is een .pdf bestand.)

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

Translate »