2e competitiewedstrijd 2016

2de competitiewedstrijd
Zondag 24 april is de tweede witviswedstrijd gevist. Het animo lag met 9 deelnemers een stuk lager dan de 1ste wedstrijd. Ziekte, vakantie en het weer speelde een rol. Het weer was een stuk grilliger dan de vorige wedstrijd. Zonnige periodes werden afgewisseld met natte sneeuw en een hagelbui. De temperatuur lag ook een stuk lager. 2e competitiewedstrijd 2016

Vandaag mocht ik bij het vogelasiel zitten (bedankt Floris!). Zoals bij iedereen bekend is dit een mooie stek waar over het algemeen goed gevangen wordt. Voor de wedstrijd heb ik de vaste stok en feederhengel klaar gezet. Na 1,5 uur geen aanbeten op de feeder te krijgen ben ik overgestapt naar de vaste stok. Na wat tips van Bouke van der Ploeg, die even langs, begonnen de eerste brasems te bijten. 4 mooi grote brasems binnen 30 minuten. Daarna bleven de aanbeten komen.

De vangsten hebben niet onder het weer geleden. Floris bos heeft vandaag zelfs een snoek van ruim 50 cm gevangen met de feeder. In totaal is er 75,3 kilo aan witvis gevangen. Vier vissers hebben ruim boven de 10 kilo aan gevangen. Met 19,4 kilo heb ik de wedstrijd gewonnen en de eerste plek in de competitie overgenomen van Floris Bos.

Zondag 1 juni staat de eerste koppelwedstrijd tussen HSV Hilversum en HSV Naarden-Bussum op het programma. Het verzamelen is om 06:30 bij de Abri en er wordt gevist van 08:00 tot 13:00. Vorige jaar heeft Hilversum de wedstrijd in Naarden Bussum gewonnen. Hopelijk gaan wij dit jaar de thuiswedstrijd winnen!

2e competitiewedstrijd 2016 2e competitiewedstrijd 2016

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

Translate »