3e en 4e competitiewedstrijd

3e competitiewedstrijd (foto’s zijn aanklikbaar!)
15 mei, 1ste pinksterdag. Ondanks dat het een feestdag is zijn er 13 vissers komen opdagen voor deze 3de competitiewedstrijd.

Nadat Floris (1ste wedstrijd) en ik (2de wedstrijd) bij het vogelasiel hebben gevist was het nu de beurt aan Eddie. Als ervaren vaste stok visser heeft hij maar liefst 21 kilo in 4 uur gevangen en hiermee de wedstrijd gewonnen. “Dit had 30-40kg kunnen zijn als ik mij beter had voorbereid”, aldus de gelukkige…..
Over bijna de hele linie is er goed gevangen, in totaal 94,2 kilo. Een geslaagde visdag.

4e competitiewedstrijd
Op 29 mei is de 4de competitiewedstrijd gevist. De weersvoorspelling voor het hele weekend waren slecht. Veel regen en zware onweersbuien. Gelukkig hebben wij hier weinig last van gehad.
De stekken zijn weer op de Abri geloot. Deze keer kozen er meer vissers voor om hun geluk in de binnen-vesting te beproeven. Zelf koos ik hier ook voor en trok nummer 14 “militaire zwembad”.

Na eerst de feeder opgebouwd te hebben besloot ik ook de vaste stok erbij te pakken. Na 2 uur helemaal geen beet gehad te hebben, verdween mijn dobber onder water en ving ik de eerste kleine vis, vlak hierna volgde de tweede. Helaas bleef het hierna weer helemaal stil tot 12 uur.
De jongens uit Almere, na de eerste 3 wedstrijden gewonnen te hebben, hebben het dit keer af laten weten. Zelf ving ik met moeite 1,3 kg, Floris 1,7 kg en Eddie 2,5 kg.

Er is een stuk minder kilo’s aan vis gevangen dan 2 weken geleden. Met als grote verrassing Rein Eijer. Hij wist de vis wel over de streep te trekken en ving 13,5 kilo.

Er is ook nipt een nieuwe nummer 1 in de competitie. De koppositie is overgenomen door Bert Visser. Gefeliciteerd! Bekijk HIER de uitslag en stand van de competitie.
In totaal is er 45,7 kilo gevangen door 11 vissers.

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

Translate »