8e Competitiewedstrijd HSV Naarden-Bussum

13 augustus 2017 is alweer de 8e wedstrijd gevist voor de competitie en om 07.00 uur, net na de loting werden de vissers verrast op een regenbui van een kleine 20 minuten. 8e Competitiewedstrijd HSV Naarden-BussumDat ze in Nederland geen goed weerbericht kunnen voorspellen werd nu weer eens duidelijk, want het zou deze dag droog blijven. Ondanks de regenbui ging iedereen met goede moed aan de slag met het opbouwen en om 08.00 uur mochten de vissers beginnen. Er waren 2 afschrijvers voor deze wedstrijd t.w. Richard Roodhorst en Marco Roest die nog van hun vakantie aan het genieten waren..

9 vissers hadden besloten om in de binnenvesting te gaan vissen en 7 vissers hadden plaats genomen in de buitenvesting. Tijdens de wedstrijd bleef het gelukkig droog en soms kwam zelfs de zon door de wolken heen om de vissers een beetje te verwarmen. Al snel werd duidelijk dat het deze dag op veel plaatsen moeilijk was om de vis aan het azen te krijgen (waarschijnlijk hebben vissen ook vakantie). Vooral in de binnenvesting vielen de vangsten tegen en dan gaan de vissers maar een beetje rond kijken of ze nog vreemde dingen zien.

Floris Bos, vissend tegenover de “bibliotheek” had een poosje gezelschap van een uit de kluiten gewassen spin (zie foto’s).
 8e Competitiewedstrijd HSV Naarden-Bussum

Charles “Appelmans” ving een mooie zeelt:

Diverse vissers bellen regelmatig met elkaar om te vragen hoe de vangsten zijn en niemand bleek in de binnenvesting de vis goed aan het azen te krijgen. In de buitenvesting zaten 2 vissers die de vis nog wel aardig aan het azen kregen, maar de overige 5 moesten ook alles uit de kast halen voor wat vis.

Als om 13.00 uur de wedstrijd weer ten einde is en de vis van iedereen is gewogen blijkt er maar net iets meer dan 65 kilo totaal gevangen te zijn.

8e Competitiewedstrijd HSV Naarden-BussumDe wedstrijd werd gewonnen door Charles “Appelmans” met ruim 17 kilo, met als goede 2e de koploper van de competitie Berend Kwarten, die nog iets meer dan 10 kilo gevangen had.

Helaas waren er ook 3 vissers die helemaal geen vis hadden gevangen vandaag en dan is het een lange zit. De volgende wedstrijd is de dagmarathon op zaterdag 26 augustus en hopelijk heeft de vis dan wel honger.

De witviscommissie.

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

Translate »