9de en laatste competitiewedstrijd

9de en laatste competitiewedstrijdZondag 18 september is alweer de laatste competitiewedstrijd van 2016 gevist. Na 9 competitiewedstrijden zit het er weer op voor 2016. Tot op de laatste visdag was het spannend in de top, de nummers 1 tot en met 7 hebben het hele jaar redelijk dicht op elkaar gestaan. Waardoor het regelmatig stuivertje wisselen was aan de top.

De koploper, Eddie Straub, was er de laatste wedstrijd niet bij i.v.m. een andere viswedstrijd. Met een ruime 10 kilo voorsprong op de nummer 2 had hij een mooi positie om zelfs eerste te kunnen worden.
s’ Morgens werden de plekken weer geloot bij de Abri. Zelf trok ik plek nummer 8, eerste kop voorbij het monumentje, in de binnen vesting.

Tijdens de Ome Willem Cup werd er in het dode stuk in de binnen vesting ook goed gevangen. Dit was nu niet anders, ik was nog amper begonnen en de eerste brasem kon de verleiding al niet weerstaan. Continu kreeg ik beet en de ene na de andere brasem belande in mijn leefnet. Tussendoor ving ik nog een mooie zeelt en een baars van 15 cm.

Uiteindelijk heb ik in 5 uur vissen 35,2 kilo aan vis gevangen. Dit was ruim voldoende om voor de eerste keer de competitie op mijn naam te zetten. Eddie is, ondanks zijn riante voorsprong, tweede geworden en Driekus maakte de top 3 compleet.
Floris heeft nog een mooie uitgezette karper gevangen, zie foto’s.

9de en laatste competitiewedstrijd 9de en laatste competitiewedstrijd

De prijsuitreiking vond plaats bij sportcentrum de Lunet. Onder het genot van een hapje en een drankje zijn de standen bekend gemaakt en de prijzen uitgedeeld. Er waren bedankjes voor Nelis voor het organiseren van de wedstrijden en Gerrie voor het verzorgen van alle prijzen.

9de en laatste competitiewedstrijd 9de en laatste competitiewedstrijd 9de en laatste competitiewedstrijd

De uitslag van de gehele competitie kan je vinden op deze pagina: https://hsvnb.nl/de-wedstrijdcommissie/uitslag-competitie-2016/
Op naar de competitie van 2017!

Richard Roodhorst.

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

Translate »