Prijsuitreiking Witviscompetitie

Prijsuitreiking WitviscompetitieOp zaterdagavond 7 oktober 2017 hebben de vissers van de witviscompetitie in Sporthal De Lunet in Naarden de prijzen in ontvangst mogen nemen. Dat bij de vissers de gezelligheid voorop staat was op deze avond duidelijk te merken. De grappen en grollen waren volop aanwezig en menig visser moest er aan geloven. Onder het genot van een hapje en drankje werd iedereen zijn prijs toebedeeld en de beste 3 van het klassement kregen ook nog een beker voor op de schoorsteen. Ook ging de wisselbeker dit jaar naar een nieuwe winnaar en dat was Berend Kwarten die meer dan 130 kilo wist te vangen.

Prijsuitreiking Witviscompetitie Prijsuitreiking Witviscompetitie Prijsuitreiking Witviscompetitie Prijsuitreiking Witviscompetitie
In het afgelopen seizoen waren zat nieuwe vissers, die hebben meegedaan en dat de sfeer goed is blijkt wel uit de nieuw aanmeldingen voor het seizoen 2018. Hebben we in 2017 met 18 vissers de wedstrijden gevist, in 2018 zullen dat er rond de 25 worden.

  
Nadat de prijsuitreiking klaar was, is er overleg geweest met de vissers voor het nieuwe seizoen. Zo zal er in het nieuwe seizoen een paar aanpassingen gedaan worden zoals o.a. een andere loting (Engels Systeem), meer wedstrijden en ook zal er een competitiewedstrijd worden gehouden aan het Amsterdam-Rijnkanaal.

 
Voor iedereen die mee wil gaan doen volgend jaar en zich nog niet heeft opgegeven, graag doen bij de witviscommissie. De telefoonnummers en e-mailadressen staan op de website en in De Dansende Dobber. Het nieuwe programma en ook de losse wedstrijden komen in februari 2018 in De Dansende Dobber te staan en dan uiteraard ook op de website.


De eindstand van 2017 is HIER te vinden; het is een .pdf bestand.

Namens de witviscommissie:

Richard Roodhorst
Eddie Straub
Bouke van der Ploeg

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

Translate »