Laatste wedstrijd + prijsuitreiking

Zondag 30 september 2018,
Vandaag is de laatste wedstrijd van de witviscompetitie gevist en ook deze keer was het weer ons gunstig gezind. Bij de loting was het nog wel koud, maar rond 09.00 uur was het zeer aangenaam in het zonnetje. Uiteraard liep de loting weer soepel en om 07.00 uur waren de 15 vissers alweer onderweg naar hun stek. Berend Kwarten en Driekus Gerrits, die altijd in de buitenvesting willen zitten, hadden vandaag gekozen om samen in de binnenvesting te gaan vissen.

De beste 3 vissers waren voor de wedstrijd al bekend of er moest door iemand die 4e,5e,of 6e stond nog een aanzienlijk gewicht gevangen worden, maar door de weeromslag (erg koud in de nacht) kon dat niet. De vis was behoorlijk van slag en er werd dan ook behoorlijk slecht gevangen vandaag. Er waren al enkele vissers die het om 11.00 uur al voor gezien hielden en lekker van het zonnetje gingen genieten. Na de wedstrijd die om 13.00 uur was afgelopen, zou meteen de prijsuitreiking zijn.

Door de 15 vissers bleek net iets meer dan 30 kilo gevangen te zijn en Michael Smit had het hoogste gewicht (ruim 5 kilo). Nadat iedereen gewogen was, kon de wedstrijd-commissie de eindstand opmaken en het bleek dat er maar 2 vissers nog van plaats waren verschoven. Berend Kwarten is voor de 2e maal kampioen geworden en hij heeft in 11 wedstrijden net geen 140 kilo gevangen. Goede 2e is geworden zijn zoon Nelis en als 3e eindigde nieuwkomer René Klooster.

De prijsuitreiking is weer gehouden in Sportcentrum De Lunet en daarvoor dank Edwin Boot voor de gastvrijheid. Om 15.00 uur had iedereen zijn prijs in ontvangst genomen onder het genot van een hapje en drankje.

Richard Roodhorst, Eddy Straub en Bouke van der Ploeg stoppen met de witviscommissie en Berend en Nelis Kwarten en Driekus en Danni Gerrits gaan volgend jaar de wedstrijden organiseren.

De witviscommissie wil ook nog bedanken Hengelsport “Het Gooi” voor de sponsoring.

De witviscommissie.

ps. Je kan die kwajongens nooit alleen laten!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Einduitslag: Opent als een PDF.

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

Translate »