Over HSV Naarden-Bussum

Welkom bij HSV Naarden-Bussum
Hengelsportvereniging Naarden – Bussum is opgericht op 19 juli 1921.

Het gebied waar de vereniging actief is breidt zich uit over de gemeenten Naarden, Bussum, Huizen en Blaricum. De hengelsportvereniging is aangesloten bij de regionale Hengelsportfederatie Gooi en Eemland e.o. en bij de landelijke organisatie Sportvisserij Nederland.

Als hengelsportvereniging geven we niet alleen de VISpas (visvergunning) uit maar zijn we op verschillende manieren actief.

Zo wordt er onder andere:
* een wedstrijdcompetitie georganiseerd
* zorgen we voor het visstandbeheer
* geven we voorlichting aan de jeugd
* beheren we de steigers in de Naarden Vesting
* verzorgen we drie maal per jaar ons verenigingsblaadje de Dansende Dobber Hierin staan belangrijke mededelingen, leuke weetjes, wedstrijduitslagen en ander belangrijk nieuws. Uiteraard staan er advertenties in en wanneer u interesse heeft om een advertentie te plaatsen in ons verenigingsblaadje, dan kunt u contact met ons opnemen.
* controleren we sportvissers aan de waterkant op de juiste visdocumenten
* onderhouden we contacten met de overheden
Kortom, we doen er alles aan om voor onze leden een goede visstand en goede sportvisserijmogelijkheden te houden en te verbeteren.

Dit kan allemaal niet zonder de hulp van de vele enthousiaste vrijwilligers die binnen onze vereniging actief zijn. Mocht het u leuk lijken om ook met het verenigingsleven van onze hengelsportvereniging actief te zijn? Laat het ons dan weten, we zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers.

Betreffende de belangrijkste pagina’s van onze website:
Alles wat belangrijk is om te weten, kunt u vinden in ons menu van de website. Mocht u toch niet iets kunnen vinden (ook niet na een zoekactie in het zoekveld) dan kunt u op de pagina Contactgegevens kijken bij wie u moet zijn om uw vraag te stellen.

Wij wensen u veel lees- en kijkplezier op onze vernieuwde website.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben of wilt u iets melden of laten weten? Bellen naar het secretariaat: 036-8445082 is ook een mogelijkheid.

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

Translate »