Uw webmaster

Uw webmasterMedio 2010 wilde de vereniging een betere en overzichtelijke website en Angela van der Ploeg heeft toen aangeboden om eens te kijken of zij iets voor de vereniging kon betekenen. Uiteraard was het bestuur hier heel content mee en Angela zelf vond het wel een uitdaging. Tenslotte is een website toch het visitekaartje voor elke vereniging en/of business.

Begin mei 2010 werd de eerste website van HSV Naarden-Bussum gepresenteerd en was de site voor het eerst te bewonderen op het WorldWideWeb. De jaren daarna heeft zij niet stil gezeten en is zij blijven sleutelen en zoeken om een overzichtelijke site te krijgen. En zoals u al hebt kunnen zien is dit inmiddels de derde versie die door de webmaster “gebouwd” is. We kunnen u vertellen dat het de bedoeling is dat deze versie de eerstvolgende jaren zo blijft.

De webmaster is dus Angela van der Ploeg; zij zal er voor zorgen dat de site up-to-date gehouden wordt. Zij krijgt teksten aangeleverd door de commissieleden en/of bestuur en overige personen. De blogberichten neemt zij voor haar rekening.

Heeft u vragen voor haar of ziet u typefoutjes en of andere zaken die niet oké zijn, heeft u en stukje wat u graag op de website wilt……..dan kunt u haar mailen. Ook voor de rubriek Voor u en door u kunt haar e-mailen via info@steunpunt-almere.nl

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

Translate »