Gebruik de VISplanner op je telefoon

boekje-telefoon_77684Vanaf 1 januari 2015 is de VISplanner – in combinatie met de VISpas – wettelijk geldig als toestemming om te mogen vissen in de wateren die in de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse Viswateren staan. Het ‘dikke’ boekje hoeft dus niet meer mee naar de waterkant. De VISplanner heb je op je smartphone altijd bij de hand, is veel gebruiksvriendelijker, altijd actueel en je spaart het milieu ook nog eens.

Hoe werkt de VISplanner?
Steeds meer sportvissers kiezen voor de VISplanner app in combinatie met de VISpas en nemen de lijst(en) van viswateren, de dikke boekjes, niet meer mee naar de waterkant. In deze video wat handige tips voor het gebruik van de VISplanner.
Deze video vormt een goede basis voor vissers die met de VISplanner aan de slag willen gaan, maar is ook zeker nuttig voor fervente gebruikers. Onduidelijkheden bij controle aan de waterkant kunnen ondervangen worden door het bekijken van deze video. Zowel de app als de website komen aan bod en de meest gestelde vragen worden beantwoord.
http://www.sportvisserijnederland.nl/actueel/nieuws/16157/visplanner-zo-werkt-het-instructievideo.html

De VISplanner wordt regelmatig verbeterd en aangepast en is beschikbaar als website (www.visplanner.nl) en als app voor Google Play en AppStore. Voor gebruikers van andere platforms is de mobiele website beschikbaar (m.visplanner.nl).

De VISplanner kunt u downloaden voor uw Iphone of Android smartphone.

Toch een boekje ontvangen?
Voor 2016 krijgt iedereen net als vorige jaren ‘gewoon’ de Gezamenlijke lijst van Nederlandse viswateren bij de VISpas. Deze is geldig in 2016, 2017 en 2018. Vanaf 2017 zullen leden de lijst niet meer standaard ontvangen. Deze is wel online te bestellen. Indien je toch een papieren lijst wilt ontvangen, geef dit dan direct door via http://www.sportvisserijnederland.nl/.

De Gezamenlijke Lijst van Nederlandse Viswateren 2016-2017-2018 is ook hier te downloaden (pdf 8Mb)

Sportvisserij Nederland adviseert tevens:
Wij adviseren sportvissers, voor een tijdige ontvangst van de VISpas, om een automatische incasso af te geven aan hun vereniging. Mocht je de VISpas desondanks niet op tijd ontvangen, neem dan contact op met de hengelsportvereniging.

Ons automatisch incassoformulier vind u op deze pagina: https://hsvnb.nl/informatie/lidmaatschap-vispas/

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

Translate »