Huizerhavendag 2019

HSV-Naarden-Bussum wederom aanwezig op de Huizerhavendag 2019

Aanstaande zaterdag 22 juni 2019 is het weer zover. Hengelsportvereniging HSV-Naarden Bussum laat zich weer van zijn beste kant zien op de Huizerhavendag 2019.
We staan dit jaar op de kop van de haven bij de Bestevaar. Een andere plek dan voorgaande jaren, maar wordt door ons gezien als de ideale plek voor de hengelsportvereniging.

Op de stand is van alles te zien, worden boekjes (De Dansende Dobber) meegegeven, en is veel vissportmateriaal te bekijken en te bevoelen. Bovendien vinden op de vele takken van vissportbeleving verscheidene demonstraties plaats, waaronder op het gebied van vlieg-, snoek-, karper-, witvis- en wedstrijdvissen. Tevens zijn er bellyboten en trapkano’s beschikbaar waarmee geïnteresseerden een rondje door de haven kunnen maken.
Uiteraard ontbreken de roofvisboten niet en kunnen enthousiastelingen proberen een roofvis aan de haak te krijgen. Iets wat vorig de vorige Huizerhavendag uitstekend lukte. Bovendien vinden er weer vliegbind demonstraties plaats en is het bestuur aanwezig evenals een aantal leden die iedereen weer op de gebruikelijke joviale manier te woord staan.

Het is kortom een unieke ontmoetingsplaats voor iedere vissportliefhebber die meer wil weten over zijn hobby en voor een ieder die een hobby wil beginnen en een eerste kennismaking met de Hengelsportvereniging van ’t Gooi ‘aandurft’.

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

Translate »