Huizerhavendag

Vijftien aan watersport gerelateerde verenigingen (waaronder onze hengelsportvereniging) en organisaties uit Huizen hebben de handen ineen geslagen om op zaterdag 16 juni de ’Huizerhavendag’ te organiseren.

De HuizerHavendag (klik op de naam en u krijgt de officiële poster van de havendag te zien) komt in de plaats van het Havenfestival, dat tot vorig jaar altijd in dezelfde periode viel als het Old Timer festival en de Huizerdag. De verenigingen zullen, verspreid over de braderie, de bezoekers tonen wat zij te bieden hebben aan sportieve en recreatieve activiteiten.

HSV Naarden-Bussum staat bij stand 17; hieronder een plattegrond van het hele gebied. Klikt u op de afbeelding en er opent zich een .pdf bestand.


Vrijwilligers gevraagd!
Bent u lid van onze vereniging of draagt u onze vereniging een warm hart toe, meld u zich dan aan als vrijwilliger op deze dag. Dit kan bij Eric Jaegers: steigerbeheer@hsvnb.nl

Komt u ook?
Huizerhavendag zal worden gehouden op zaterdag 16 juni van 10.00 tot 17.00 met de betrokken organisaties.

Wie weet tot ziens!!


Nieuwe tussenstand WITVISCOMPETITIE staat online; zie de daarvoor bestemde pagina, klik HIER. Mee gevist? Wil je iets delen over de competitie? Leuke vangst gehad? Mail de webmaster@hsvnb.nl


Nog even een reminder: we zoeken een nieuwe secretaris, lees het hier!! https://hsvnb.nl/vacature-secretaris/

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: