Jeugd evenementen

SUPERVETTE EN LEERZAME VISEVENEMENTEN DEZE ZOMER
voor jongeren van 8 t/m 17 jaar die vissen cool vinden


Vis je graag? En wil je dit beter leren? Kom dan naar één of meerdere van onze jeugdevents. Deelname is meestal gratis, maar meld je tijdig aan!


ZomerVISkaravaan: supercoole ééndaagse VISevents bij jou in de buurt

Sportvisserij Nederland organiseert deze zomer in samenwerking met lokale hengelsportverenigingen 30 supercoole VISevents in het land, onder andere op:

vrijdag 16 augustus in Heerhugowaard woensdag 28 augustus in Utrecht 
zaterdag 17 augustus in Haarlem zaterdag 31 augustus in Barneveld
woensdag 21 augustus in Alkmaar

Op ieder event is van alles te beleven, zoals natuurlijk: zelf vissen onder begeleiding van professionals, het leren maken van je eigen vistuigje, het vechten met de grootste vissen op de drill-simulator en nog veel meer. Elk event duurt van 10:00 tot 16:00 uur maar de activiteiten zijn niet tijdsgebonden, je kunt vrij inlopen. Inschrijven kan via het formulier op deze pagina.


Zaterdag 31 augustus 2019: JeugdVISdag Zeewolde

Tijdens deze dag kun je op diverse manieren op tal van vissoorten vissen, zo laat vlogger en sportvisfanaat WietzeWoudwijk in deze video zien. Je kunt samen met ervaren vissers de verschillende technieken een keer proberen. Lijkt het je wat? Kijk op deze pagina voor alle informatie over deze vette VISdag en de aftermovie van de vorige soortgelijke jeugdVISdag.

Deelname is gratis*, maar vraag je ouder(s)/verzorger(s) om je vóór 24 augustus aan te melden via het aanmeldformulier. Eten, drinken en alle materialen worden verzorgd. En voor elke deelnemer ligt er een mooie goodiebag klaar.
Meer lezen…

* Heb jij een vriendje of vriendinnetje dat ook graag vist of een keer wilt vissen? Ook hij/zij mag na tijdige aanmelding aan de jeugdVISdag deelnemen.

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

Translate »