(Karper) Vissers, let op!

(Karper) Vissers, let op!De afgelopen competitiewedstrijden zaten er karpersvissers op de stekken die op dat moment bestemd waren voor de competitie. Wil jij als (karper) visser vissen in de vesting? Kijk dan eerst even naar ons eigen programma, zodat je kan weten of je daar mag zitten of niet.

Dit geldt ook voor recreanten die willen witvissen of  karperen en voor willen voeren. Kijk eerst bij afgegeven vergunningen of er geen wedstrijd gepland staat; het is zo zonde om 80 euro aan voer in het water te gooien, als later blijkt dat er een wedstrijd gepland staat en je hebt zelf niet gekeken of er een wedstrijd is.

Er zijn vergunningen afgegeven aan diverse verenigingen die gebruik maken van het viswater in de Vesting. Dus als je wilt gaan vissen in de binnen- en buitenvesting, raadpleeg de website, zodat niemand je weg hoeft te sturen. De lijst met afgegeven vergunningen kan je vinden op de pagina van AFGEGEVEN VERGUNNINGEN en via de evenementen.

De wedstrijddata voor de winter-havenwedstrijden te Huizen staan online; hier geldt dat (recreanten) vissers  het parcours vrij moeten houden.

Ga je toch vissen, dan kan het zo maar zijn dat je wordt weggestuurd. Of dat er een BOA langs komt en dan kan de boete best hoog uitvallen. En dat wil niemand.

Deze mededeling staat diverse keren op onze website, je kan het niet missen!!

Alvast hartelijk dank voor de medewerking!
De witviscommissie


Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

Translate »