Patty Petshop hengelsportdag

Op 18 april 2015 heeft Patty’s Petshop een hengelsportdag georganiseerd ter ere van de nieuwe hengelsportafdeling.

Patty’s Petshop is een fraaie dierenwinkel met een fonkelnieuwe hengelsportafdeling in Huizen. Je treft er een uitgebreide en zeer interessante voorraad aan producten van bekende merken als DAM Effzett, MAD, JRC, Proline, Savage Gear, Okuma, Spiderwire, Berkley etc. Ook voor alle aassoorten en voeders ben je er aan het juiste adres!

Om deze nieuwe hengelsportafdeling officieel te openen organiseerde  Patty’s Petshop op 18 april 2015 een leuke hengelsportdag met veel verschillende demo’s zoals onderlijnen/rigs maken, vliegbinden, maar ook het roken van makreel en goed vangende tuigjes maken e.d.  Ook waren her hartstikke leuke activiteiten voor de jeugd zoals tuigjes maken en onderlijnen knopen. Ook konden ze meedoen met verschillen wedstrijdjes en leuke prijzen winnen.

Voor de ervaren vissers was er genoeg te zien en konden vrijwilligers alle vragen over producten en de sport beantwoorden. Onze eigen voorzitter Gert-Jan Rebel, ons algemeen bestuurslid Hendrik van Geffen en Gerri Snel waren daar aanwezig. Hendrik is onze vliegvisspecialist en na 1,5 jaar was hij het nog niet verleerd……dat vliegbinden voor het vliegvissen. Gerrie heeft witvistuigjes gemaakt en Gert-Jan heeft voorlichting gegeven wat betreft het vissen op roofvis.

Om op de hoogte te blijven van Patty’s hengelsportafdeling, evenementen én acties kunt u de speciale hengelsport-Facebook Patty’s Fishingshop like’n: klik hier!

Patty ‘s Petshop is wederverkoper voor Hengelsportvereniging Naarden-Bussum; u kunt dus in de winkel uw VISpas kopen.

Hier wat fotootjes die zijn gemaakt op deze bijzondere gezellige dag. Fotootjes zijn aanklikbaar zodat u ze groter kan bekijken!

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

Translate »