Poll: Digitaal of niet?

Digitaal of niet?
Zowel binnen het bestuur als buiten het bestuur loopt een discussie over de mogelijkheid om ons verenigingsblad De Dansende Dobber digitaal te laten gaan of niet. Of, alle artikelen kunnen natuurlijk op de website gepubliceerd worden.

Voorstanders zijn van mening dat wij moeten meegaan in de vaart der volkeren en ons verenigingsblad alleen nog maar digitaal aan de leden moeten doen toekomen. Een extra argument hiervoor is dat wij als vereniging hiermee een besparing in druk- en verzendkosten kunnen bereiken.

Een bijkomend aspect is dat de voorstanders aangeven dat de leden het blad in gedrukte vorm niet meer appreciëren, en alleen nog maar van beeldscherm willen lezen of op de website gaan kijken.

Verder is de Dansende Dobber maar een uitgave van 3x per jaar. Eigenlijk leest u oud nieuws; op onze website kan elke dag gelezen worden, en als de vaste schrijvers hun artikelen naar de webmaster sturen die het gelijk op de website zet, leest u geen oud nieuws!

De tegenstanders zijn van mening dat het laatste argument geen hout snijd: ons verenigingsblad wordt voornamelijk in gedrukte vorm gelezen en de meeste leden zitten niet te wachten op een digitale uitgave. Bovendien kan niet worden bewezen dat alle leden geregeld op de website kijken.

Een alternatief is een combinatie van beiden is al van toepassing. De Dansende Dobber staat namelijk in .pdf vorm al op de website wanneer deze is gedrukt.

Uiteraard zijn reacties van uw kant welkom. En daarom ook deze poll. De poll blijft staan nadat onze algemene ledenvergadering is geweest.

Wat kiest u:
1. Ik hoef geen Dansende dobber meer, ik lees de website,
2. Ik wil graag de Dansende dobber nog gedrukt ontvangen,

Voorlopig wordt De Dansende Dobber dit jaar nog per post verzonden.


Maak uw eigen enquête voor feedback van gebruikers

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

Translate »