Prijsuitreiking / onderonsje witviscompetitie

Prijsuitreiking / onderonsje witviscompetitie24 juni 2018
Er zijn alweer 6 wedstrijden gevist door de witvissers van HSV Naarden-Bussum en alle wedstrijden zijn tot nu toe gevist onder prima omstandigheden. Omdat we allemaal na de wedstrijd meteen naar huis gaan, hebben we na 6 wedstrijden een gezellig onderonsje met prijzen voor de beste 3 vissers bij zwembad De Lunet. Bij de 6e wedstrijd waren 17 personen aanwezig, maar helaas moesten 2 personen meteen na de wedstrijd naar huis wegens andere verplichtingen.

De witviscommissie heeft voor de 3 beste vissers een emmer met voer gekregen van Hengelsport Het Gooi (dank daarvoor Gerard en Helen). Omdat we ook nog een aantal prijsjes hadden overgehouden van een wedstrijd uit 2017, konden we nog meer vissers verblijden met een prijs. Onder het genot van een drankje en een hapje werden de prijzen uitgereikt aan de vissers.

Als 1e mocht Berend Kwarten zijn goed gevulde emmer in ontvangst nemen, hij wist in 6 wedstrijden maar liefst 90 kilo bij elkaar te vissen. Goede 2e was nieuwkomer (word een toppertje) Réne Klooster die ook al ruim 70 kilo wist te vangen. De laatste die een emmer met voer kreeg was Nelis Kwarten, die in de 2e helft van de competitie gaat proberen om zijn vader in te halen. Nelis heeft op dit moment bijna 60 kilo gevangen en dus moet hij wel volop aan de bak bij de laatste 5 wedstrijd.

Voor de rest van de vissers waren nog een aantal leuke prijsjes, waaronder voeremmers, clubjasjes, dobbers, voerkorven, schaartjes en banksticks. Rond 15.00 uur was het weer tijd om naar huis te gaan en op 6 juli is onze volgende wedstrijd en dat is de nachtmarathon die 12 uur duurt. We vissen dan vanaf vrijdag 6 juli om 20.00 uur tot zaterdag 7 juli tot 08.00 uur. Na de wedstrijd is meteen de prijsuitreiking en daarvoor zijn we uitgenodigd om dat te doen bij de Fam. Kwarten.

De witviscommissie.

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

Translate »