Update nieuws

Update nieuws Even het volgende: op de pagina Data winter-havenwedstrijden kunt zien wanneer de winter-havenwedstrijden worden gehouden. Voor deze wedstrijden zijn wedstrijdvergunningen afgegeven.

Omdat op 21 januari de winterhavenwedstrijd van HS Nijkerk geen doorgang kon vinden vanwege het weer is er een ingelaste koppelwedstrijd in de haven van Huizen. De datum is zaterdag 11 februari 2017. Dit wordt niet meer aangepast op deze pagina.

Verder het nieuws dat de Algemene jaarvergadering binnenkort weer wordt gehouden. De competitie krijgt een update en gaat binnenkort beginnen. De agenda voor de Algemene ledenvergadering en de data voor de competitie zullen binnenkort op de website en in ons verenigingsblaadje verschijnen. Er staat trouwens nog meer op stapel…..

De pagina Boetebedragen is weer bijgewerkt, heel belangrijk dus om te weten wat u betaald aan boete als u in overtreden bent. Lees het HIER.

Verder nog even de agenda van Sportvisserij MidWest Nederland, die kan u hier vinden: Federatieve activiteiten in 2017.pdf

U snapt het wel, het is van belang om onze website regelmatig te bezoeken, zodat u op de hoogte blijft van het reilen en zeilen van de vereniging, van de dingen die komen en gaan, van belangrijke oproepen en/of vermeldingen. Ons verenigingsblaadje komt maar 3x per jaar uit, en daar kunnen we geen oud nieuws in zetten, als u begrijpt wat we bedoelen.

Tot de volgende update!