Visles op school en de havendag

Vandaag donderdag 14 juni onze hengelsportvereniging in Huizen een gastles sportvissen op basisschool de Parel georganiseerd. De school had ons de vraag gesteld of dit te realiseren was. En natuurlijk in samenwerking met Sportvisserij Nederland heeft de vereniging het voor elkaar gekregen. Moet erbij gezegd worden dat er uit onze vereniging diverse vrijwilligers en diverse ouders aanwezig waren.
Tijdens het middagdeel van de visles zijn alle kinderen van groep 7/8 naar buiten gegaan om daadwerkelijk een hengeltje uit te werpen.

Wij hebben dit al eens eerder georganiseerd namelijk in 2012. We waren toen te gast bij SBO de Wijngaard in Huizen. Via deze link is een verslag te lezen, incl. foto’s en filmpje.


Zaterdag 16 juni is de Huizerhavendag. Een aankondiging kan je hier lezen: https://hsvnb.nl/huizerhavendag/ Wellicht leuk om langs te komen? We staan bij stand 17.


Nieuwe tussenstand WITVISCOMPETITIE staat online; zie de daarvoor bestemde pagina, klik HIER. Mee gevist? Wil je iets delen over de competitie? Leuke vangst gehad? Mail de webmaster@hsvnb.nl

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: