Visles op school

Basisschool de Parel te Huizen had ons de vraag gesteld of er een gastles sportvissen te realiseren was en het liefst op donderdag 18 juni 2018. En natuurlijk in samenwerking met Sportvisserij Nederland heeft de vereniging dit voor elkaar gekregen. Moet erbij gezegd worden dat er uit onze vereniging diverse vrijwilligers en diverse ouders aanwezig waren.
Tijdens het middagdeel van de visles zijn alle kinderen van groep 7/8 naar buiten gegaan om daadwerkelijk een hengeltje uit te werpen.

Een verslag van afgelopen donderdag 14 juni 2018 bij basisschool de Parel te Huizen is te vinden onder het menu Overige activiteiten (of hier: KLIK).

Wij hebben dit al eens eerder georganiseerd namelijk in 2012. We waren toen te gast bij SBO de Wijngaard in Huizen. Via deze link is een verslag te lezen, incl. foto’s en filmpje.Nieuwe tussenstand WITVISCOMPETITIE staat online; zie de daarvoor bestemde pagina, klik HIER. Mee gevist? Wil je iets delen over de competitie? Leuke vangst gehad? Mail de website@hsvnb.nl

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

Translate »