De visbladen

Beet – Het hengelsportblad van de Benelux.
Als vissen je hobby is dan lees je de nieuwe superdikke Beet. In maar liefst 116 pagina’s komen maandelijks de mooiste vis-avonturen voorbij, delen experts hun ervaringen, geniet je van schitterende vangstfoto’s en tonen we de nieuwste producten.
Voor slechts  € 35,- krijgt u 12 maanden lang het meest informatieve en toonaangevende hengelsportblad van de Benelux in uw brievenbus.

De Roofvis
De Roofvis is met medewerking van vrijwel alle cracks op roofvisgebied uit binnen- en buitenland al tien jaar de autoriteit op roofvisgebied. Als specialistisch magazine richt De Roofvis zijn aandacht voor een aanzienlijk deel op de roofvisvissserij in al zijn facetten in Nederland en België«, zonder daarbij evenwel belangrijke ontwikkelingen in het buitenland uit het oog te verliezen. Daarnaast bijt De Roofvis zich vast in de ontwikkelingen op materiaalgebied en test kritisch hengels, molens, kunstaas, boten, motoren en al het andere materiaal dat de roofvisvisserij zo’n uiterst interessante hobby maakt.

Witvis Totaal
Eindelijk een eigen, volwassen magazine voor de wit -en wedstrijdvissers.
Diverse bekende maar ook minder bekende vissers delen hun geheimen en laten geen onderwerp onbesproken. Alle technieken komen aan bod; Bolognese, Matchvissen, Feedervissen, Winkle Picker, Vaste stok, Poly Butt, afstandsvisserij, teamvissen, specimenhunting en nog veel meer!

Zeehengelsport
Zeehengelsport is het specialistische “zoute” hengelsportmagazine in Nederland en Vlaanderen en is inmiddels al in de 25e jaargang. Aan dit full color blad wordt meegewerkt door gerenommeerde Nederlandse en Vlaamse zeehengelaars, alsmede diverse bekende internationale auteurs.

De Karperwereld
De Karperwereld, het langst bestaande specialistische karpermagazine voor de karperscene in Nederland en Vlaanderen. Sinds het eerste nummer in 1997 verscheen, heeft dit luxe magazine zich ontwikkeld tot de opinionleader op het gebied van de karpervisserij. Trendsettend en altijd kritisch! Lees over de bekendste en zwaarste karpers, over de nieuwste onderlijnsystemen en alle trucs die een moderne karpervisser toepast. Maar geniet ook van werkelijk diepgravende artikelen en sfeervolle verhalen.

Spiegelmagazine
Spiegel is het karpermagazine geschreven voor- en door karpervissers met mooie en leerzame verhalen. Elk nummer van Spiegel staat boordevol mooie verhalen, tips en bruikbare informatie voor de beginnende of gevorderde karpervisser.

Karper – Het toonaangevende karpermagazine in de Benelux.
Het specialistische magazine Karper is in zes jaar tijd uitgegroeid tot het toonaangevende karpermagazine in de Benelux. Karper richt zich op zowel de
binnen- als de buitenlandse karpervisserij en gaat uitgebreid in op technieken, tactieken en diverse aassoorten.

Fisk & Wetter
Het hengelsportblad van Fryslan. Voor de Friezen onder ons.

ENGELSTALIG

Big Carp Magazine
Marlinmag
The international sportfishing magazine.

Improve Youre Coarse Fishing Magazine

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

Translate »