Wedstrijdloket

Onze vereniging heeft visrechten op enkele wateren die geschikt zijn voor het houden van viswedstrijden, namelijk:
* Alle wateren in Huizen
* Alle wateren in de Naarden Vesting, Oude en Nieuwe Haven in Naarden, De Baai in Naarderbos, Karnemelksesloot
* ‘s Gravelandsevaart tussen Hilversum en Weesp
* Kom van Biegel en Het Mouwtje in Bussum

Hengelsportverenigingen (en personen) die een viswedstrijd in het water van HSV Naarden-Bussum willen houden, moeten hiervoor toestemming aanvragen.

Aanvragen wedstrijd:
Met behulp van het contactformulier kunt u een verzoek indienen bij de secretaris van HSV Naarden-Bussum voor het houden van een viswedstrijd in een van de bovengenoemde wateren.
Nadat uw verzoek is binnengekomen, wordt er gekeken of het betreffende water nog vrij is voor het houden van een viswedstrijd. Daarna krijgt u per e-mail bericht of de vergunning wordt toegewezen.

Van de deelnemende wedstrijdvissers wordt verwacht dat zij zelf in het bezit zijn van een geldige VISpas voor het betreffende wedstrijdwater. Indien de de toestemming wordt afgegeven geldt dit voor het vissen of voorhanden hebben van maximaal twee hengels. In bepaalde gevallen kunnen de regels anders zijn; u krijgt daar uiteraard bericht over.

Algemene informatie aanvragen:
Het contactformulier is ook gebruiken voor het opvragen van informatie; selecteer bij onderwerp de juiste toepassing aan. Het formulier vind u rechts op deze pagina.

Onze competitie:
Onder het wedstrijdloket valt ook onze eigen competitie. Wilt u zich opgeven voor onze competitie dan kunt u dat doen bij de witviscommissie.

Dagvergunningen:
Onze vereniging heeft geen dagvergunningen. Voor meer info hierover kunt u contact opnemen met onze secretaris. Zie hiervoor Contactgegevens.

Mededelingen van de secretaris betreffende diverse zaken:
* Betreft regels nachtvissen per heden
* Afgegeven wedstrijdvergunningen

Terug naar Verenigingsinfo.

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

Translate ยป